Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Εκεί που δε γράφει το μελάνι




Έγινε στο μπλογκ ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ μια συγκεκριμένη καταγγελία που αφορούσε, όπως μας είπαν, το Νίκο Μπεάζογλου, επικεφαλή της Δημοκρατικής Παράταξης του Δήμου Δραπετσώνας.

Ο ασχολούμενος με τα κοινά και (πρώην;) υπάλληλος του υπουργείου Ανάπτυξης, Νίκος Μπεάζογλου φέρεται να απασχολεί καθημερινά μια θέση που προορίζεται για ΑΜΕΑ στο επιβατικό λιμάνι του Πειραιά.

Γι' αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αφού από επιτόπιο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι πράγματι κάποιος Νικόλαος Μπεάζογλου, χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα, σταθμεύει το αυτοκίνητό του σε χώρο που προορίζεται να διευκολύνει αποκλειστικά συμπολίτες μας ΑΜΕΑ.

Προέκυψε όμως και κάτι άλλο.

Όπως μας είπαν εκεί παρκάρει και κάποιος Γεώργιος Σπανός ο οποίος και αυτός έχει σχέση με το κο Μπεάζογλου.




Οι κύριοι αυτοί τοποθετούν στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου τους βεβαίωση Υγειονομικής Επιτροπής του δημοσίου με την οποία αποδεικνύεται ότι έχουν υποβληθεί, και οι δύο παρακαλώ, σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.

Ο Νίκος Μπεάζογλου σε αντικατάσταση αορτικής βαλβίδος και ο Γεώργιος Σπανός σε τριπλό μπάι-πας!

Πέρα από τη διαπίστωση ότι αυτή η βεβαίωση δεν τους δίνει ασφαλώς το δικαίωμα να σταθμεύουν σε θέση ΑΜΕΑ, πολύ εύκολα φαίνεται ότι το έγγραφο του Γεωργίου Σπανού είναι πλαστό αφού οι υπογραφές των γιατρών έχουν εμφανώς πλαστογραφηθεί και δεν είναι των ιδίων.




Ερωτηματικά πάντως προκαλεί το γεγονός ότι υπήρχε πρόσβαση του πλαστογράφου ή συνεργάτη του στο ειδικό έντυπο της Υγειονομικής Επιτροπής αλλά και στις σφραγίδες των γιατρών.


Για να διευκρινισθεί η υπόθεση προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με το κο Μπεάζογλου αλλά εκείνος μας αγνόησε επιδεικτικά αφού ούτε μας απάντησε ενώ επίσης συνέχισε να παρκάρει στην ίδια θέση ΑΜΕΑ σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Στη συνέχεια στείλαμε την ακόλουθη επιστολή στο δήμαρχο Δραπετσώνας Αλέξανδρο Χρυσό με συνημμένες τις φωτογραφίες της έρευνας:


Κύριε Δήμαρχε,

Διατηρώ το ιστολόγιο www.edo-peiraias.blogspot.com.

Στο πλαίσιο θέματος που αφορά την παράνομη χρήση των χώρων στάθμευσης στον ΟΛΠ που απευθύνονται σε ΑΜΕΑ, απαθανατίσαμε μεταξύ άλλων δύο αυτοκίνητα που οι κάτοχοί τους δεν δικαιούνται να κάνουν χρήση των συγκεκριμένων χώρων.

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ το ένα εξ αυτών (ΤΟΥΟΤΑ AVENSIS) ανήκει στο Νίκο Μπεάζογλου, επικεφαλή της «Δημοκρατικής Κίνησης Δραπετσώνας» ενώ το άλλο στον Γεώργιο Σπανό που σύμφωνα με πληροφορίες είναι δημόσιος υπάλληλος και σχετίζεται με τον κο Μπεάζογλου.

Όπως θα διαπιστώσετε από τις συνημμένες φωτογραφίες οι ως άνω κύριοι έχουν τοποθετήσει στο τζάμι του αυτοκινήτου τους βεβαιώσεις της Δευτεροβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής σύμφωνα με τις οποίες παρουσιάζονται να έχουν 67% αναπηρία γεγονός πάντως που δεν τους δίνει το δικαίωμα σύμφωνα με το νόμο να σταθμεύουν σε θέση ΑΜΕΑ.

Η βεβαίωση του κου Σπανού είναι μάλιστα ολοφάνερα πλαστή.

Καθώς έχουμε επικοινωνήσει ηλεκτρονικά με τον κο Μπεάζογλου με σκοπό να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το ρεπορτάζ και να διευκρινίσει το θέμα, χωρίς όμως καμία απάντηση αν και έχει λάβει αποδεδειγμένα το μήνυμα θα παρακαλούσαμε για τα εξής:

1- Να θέσετε το θέμα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου διότι τέτοιες ενέργειες προσβάλλουν το Δήμο γενικά

2- Να μας ενημερώσετε αν ο Γεώργιος Σπανός είναι υπάλληλος του Δήμου Δραπετσώνας

3- Να μας ενημερώσετε αν συντρέχει λόγος να καταγγελθεί το γεγονός στη Δευτεροβάθμια Υγειονομική Επιτροπή και τον αρμόδιο Εισαγγελέα για την περίπτωση της πλαστογραφίας και μάλιστα από δημόσιο υπάλληλο

4- Να έχουμε άμεσα ένα σχόλιό σας το οποίο θα φιλοξενήσουμε μαζί με την είδηση

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,



Ο δήμαρχος όμως μας απάντησε τα εξής:


Προκειμένου να διευθετηθεί το αίτημά σας παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Παναγιώτα Τσάνα (γραφείο Δημάρχου) στο τηλέφωνο 2132004002 ή αποστείλτε ηλεκτρονικά κάποιο δικό σας τηλ. επικοινωνίας.



Δεν υπάρχει κανένα αίτημα που περιμένουμε να διευθετηθεί ειδικά από το δήμαρχο Δραπετσώνας.


Αυτό όμως που μας ενδιαφέρει είναι να μάθει ο πολίτης του Πειραιά και ειδικά της Δραπετσώνας γιατί ο πολύς κος Μπεάζογλου γράφει την Ελληνική νομοθεσία και τους συμπολίτες του, ειδικά εκείνους που έχουν ανάγκη, εκεί που δεν πιάνει το μελάνι.

Και γιατί αφού εμφανίζεται ανίκανος προς εργασία με 67% αναπηρία, με αποτέλεσμα να λαμβάνει προφανώς κάποια σύνταξη από το δημόσιο, είναι πολύ ικανός να οδηγεί μόνος του αυτοκίνητο αλλά και να ασχολείται χωρίς πρόβλημα με τα κοινά.

Τα ίδια και περισσότερα για τον πλαστογράφο κο Σπανό.

Επίσης θα μας ενδιέφερε να μάθουμε γιατί ο κος δήμαρχος δεν ενημέρωσε ως όφειλε άμεσα τον Εισαγγελέα για την καταγγελία πλαστογραφίας αλλά και το δημοτικό συμβούλιο.

Υποτίθεται ότι οι τοπικοί ηγέτες, κατά τα άλλα, θυσιάζονται για το καλό των πολλών.

Α, να μην ξεχάσουμε...

Ο κος Μπεάζογλου δηλώνει αριστερός (ΚΚΕ). Όπως μπαίνουμε ή όπως βγαίνουμε; (που λέει και κάποιος).

Τσάμπα τους έρχεται. Καλά κάνουν και μας δουλεύουν.

Αυτό που μένει να αποδειχθεί χωρίς αμφιβολία είναι αν πρόκειται για το γνωστό Μπεάζογλου ή για συνωνυμία.

Απευχόμαστε πάντως να έρθει έτσι η μοίρα ώστε να χρειαστεί δικαιωματικά να παρκάρουν σε θέσεις ΑΜΕΑ οι κύριοι αυτοί.



1 σχόλιο:

zz είπε...

Το σύστημά μας λειτούργησε και απεκατέστησε την αρρυθμία.

Επικοινωνία: