Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Ο Αντώνης Καψιώχας στη Νομαρχία Πειραιά




Στη θέση του διευθυντή του Γραφείου Νομάρχη της νομαρχίας Πειραιά βρίσκεται ο Αντώνιος Καψιώχας του Βασιλείου υπάλληλος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Με την απόφαση 460/9.7.2003 της τότε υπερνομάρχου Αττικής Φώφης Γεννηματά ο Αντώνης Καψιώχας είχε τοποθετηθεί ως μετακλητός υπάλληλος στο Γραφείο της Ενιαίας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών Πειραιώς, στο γραφείο δηλαδή της Φώφης.

Η θέση μετακλητού υπαλλήλου είναι προσωποπαγής και συνδέεται άμεσα με τη θέση του οργάνου στο οποίο τοποθετείται ο υπάλληλος. Αν για παράδειγμα ένας υπουργός χάσει τη θέση του τότε λήγει αυτόματα και η υπηρεσία του μετακλητού υπαλλήλου στην κομματική και βυσματική θέση.

Επίσης, γενικά η μετακίνηση υπαλλήλου σε θέση μετακλητού ισοδυναμεί με απόσπαση. Ο υπάλληλος μισθοδοτείται κανονικά από την υπηρεσία από την οποία προέρχεται.

Καθώς όμως πρόκειται για απόσπαση, ίσχυε επίσης μέχρι το 2003 όπου ο νόμος άλλαξε, ο γενικός χρονικός περιορισμός περί αποσπάσεων ότι δηλαδή ο αποσπασμένος υπάλληλος θα έπρεπε να επιστρέψει στην υπηρεσία του χωρίς καμία άλλη διαδικασία μετά το αργότερο από δύο χρόνια από την ημέρα που αποσπάστηκε.

Με νομοθετική ρύθμιση του τότε Υπουργού Εσωτερικών Κώστα Σκανδαλίδη (άρθρο 11, παρ. 2, Ν. 3146/2003, ΦΕΚ Α' 125) θεσπίστηκε το δικαίωμα να παρατείνεται κατά παρέκκλιση οποιασδήποτε διάταξης νόμου, με απόφαση του υπερνομάρχη η θητεία των μετακλητών υπαλλήλων στις θέσεις τους (δηλαδή στο Γραφείο του Υπερνομάρχη). Επίσης καθορίστηκε ότι οι μετακλητοί υπάλληλοι θα μισθοδοτούνται με ειδικό μισθολόγιο σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Οικονομικών.

Τι έγινε όμως με τον Αντώνη Καψιώχα:

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες (που εξετάζουμε) ο "ιδιαίτερος" του Γιάννη Μίχα, Αντώνιος Καψιώχας του Βασιλείου μισθοδοτείτο και από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως αποσπασμένος υπάλληλός του αλλά, παράνομα, και από το ειδικό μισθολόγιο λόγω της θέσης του ως μετακλητού υπαλλήλου δήθεν μάλιστα δίπλα στη Φώφη Γεννηματά.

Με την απατηλή αυτή και κατά συνέπεια επίσης παράνομη απόφαση της Φώφης Γεννηματά ο Αντώνης Καψιώχας δεν τοποθετήθηκε στην Υπερνομαρχία αλλά στη νομαρχία Πειραιά όπου δεν ασχολήθηκε έστω με θέματα της Φώφης, αλλά του Γιάννη Μίχα.

Στη συνέχεια ο παράνομος νομάρχης Γιάννης Μίχας τοποθέτησε με νέα παράνομη απόφασή του τον Αντώνη Καψιώχα ως διευθυντή του Γραφείου του όπου ο τελευταίος έλυνε και έδενε (νομίζοντας μάλλον ότι βρίσκεται στο στρατό) ενώ όπως φαίνεται εισέπραττε διπλομισθία.

Υπέγραφε κανονικά και δημόσια έγγραφα με την εντολή του νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα ο οποίος είχε τοποθετήσει στη θέση του ιδιαιτέρου γραφείου του τον υπάλληλο αυτόν που δεν ανήκει στην υπηρεσία του!

Όταν όμως η Φώφη Γεννηματά παραιτήθηκε για να πολιτευθεί στις 21.8.2007 έληξε αυτοδίκαια και η υπηρεσία του Αντώνη Καψιώχα στην υπερνομαρχία και κατά συνέπεια θα έπρεπε να αποχωρήσει και από τη νομαρχία Πειραιά.

Τότε κανένας δεν είχε αναφέρει τα πραγματικά γεγονότα και είχαν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Που να φανταστεί κάποιος το τι συνέβαινε.

Με την απόφαση 409/19.9.2007 της νέας υπερνομάρχου Κωνσταντίνας Μπέη όλοι οι μετακλητοί υπάλληλοι που είχε διορίσει η Φώφη Γεννηματά επαπατοποθετήθηκαν στις θέσεις τους γεγονός που αποδεικνύει ότι ο νόμος δεν χρησιμοποιήθηκε για να εξυπηρετηθεί η υπερνομαρχία σύμφωνα με το πνεύμα του, αλλά σαν παράθυρο εξυπηρετήσεων, τοποθετήσεων και παράνομων διορισμών.

Λεπτομέρειες, θα πει κάποιος, ειδικά για τον παράνομο νομάρχη Γιάννη Μίχα και μεγάλο λαμόγιο της Αυτοδιοίκησης όπως τον έχουμε ονομάσει.

Το 2008 ανακαλύψαμε την όλη μεθόδευση που είχε οργανώσει για την πρόσληψη του γνωστού επικοινωνιολόγου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Σεφερτζή σε θέση ειδικού συμβούλου σε θέματα κοινωνικής έρευνας, στρατηγικού σχεδιασμού και πολιτικής επικοινωνίας (Αριθμ. Πρωτ. Απόφασης 5713/3479/14.5.2008).

Ο πολύ γνωστός και από το παραδικαστικό κύκλωμα αλλά και από το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου Σεφερτζής θυμήθηκε ότι τον λένε και Κυριάκο ειδικά για να θολωθούν τα νερά και να μην γίνει γνωστή αυτή η απόφαση του Γιάννη Μίχα.

Καμία, έστω τυπική διαδικασία, δεν έγινε όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

Επί έναν τουλάχιστον χρόνο ο Σεφερτζής εισέπραττε βαρβάτη αργομισθία ως δημόσιος υπάλληλος στη νομαρχία Πειραιά χωρίς να έχει ούτε τα τυπικά αλλά ούτε και τα ουσιαστικά προσόντα κατά τη γνώμη μας για τη θέση αυτή.

[Για την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή υπόθεση βλ. Σεφερτζής]

Ορμώμενος όμως όπως φαίνεται από τη δική του αργομισθία στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά αλλά και από την παράνομη διπλοθεσία του και στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΠ και στη θέση του νομάρχη παλαιότερα, που αποκαλύψαμε το 2009, ο παράνομος νομάρχης θεώρησε μάλλον τον εαυτό του ικανό να φτιάξει τα οικονομικά ορισμένων συντρόφων του.

Έχουμε επίσης αναφέρει την άποψη ότι λόγω της θέσης του στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΟΚΕ), που έχει χαρακτήρα Ανεξάρτητης Αρχής συνταγματικά κατοχυρωμένης, ο Γιάννης Μίχας δεν είχε δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα ούτε για νομάρχης.

Σήμερα, το 2010 τριτώνει το κακό και αποκαλύπτουμε τον παράνομο διορισμό αλλά πιθανόν και μισθοδοσία, του Αντώνη Καψιώχα.

Ψιλά γράμματα θα πει κανείς.

Η αυθαιρεσία όμως δεν είναι ψιλά γράμματα και διώκεται ποινικά.

Την υπόθεση Σεφερτζή την γνωρίζουν πολύ καλά στην Εισαγγελία Πειραιά χωρίς όμως να έχει ακολουθηθεί ακόμη η νόμιμη διαδικασία.

* Ο Γιάννης Μίχας είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και σημαίνον στέλεχος του κινήματος.


29 σχόλια:

Ο ΙΑΤΡΟΣ είπε...

Από ΤΟ ΕΔΩ ΠΕΙΡΑΙΑΣ έχουμε την δυνατότητα να εξετασουμε δύο βαριές ψυχικές (νοητικές) παθήσεις του Νου του ανθρώπου. Τη ψυχασθένεια (νοοασθένεια) και τη ψυχοπάθεια (νοοπάθηση). Μέσα σ' αυτές τις δύο ασθένειες περιλαμβάνονται όλες οι σχετικές ονομασίες των παθήσεων του Νου που έχουμε κατά καιρούς ακούσει.
Όπως περιγράφεται οι ψυχασθένειες είναι αρρώστιες της συνείδησης, επίκτητες, ενώ οι ψυχοπάθειες είναι αρρώστιες της υποσυνείδησης, κληρονομικές.
Η αξία του θεραπευτή έγκειται στο να κινήσει με την δική του τέλεια και αρμονική σκέψη, την παραπαίουσα σκέψη του αρρώστου και να εναρμονίσει τις δυο σκέψεις, σε μια μονάχα σκέψη, που να δονεί αρμονικά και φυσιολογικά και τους δυο μαζί ανθρωποεγκεφάλους.
Αυτού του είδους τις θεραπείες κατόρθωναν στην Αρχαία Ελλάδα, στα Ασκληπιεία και στα Αμφιαράεια στους χρόνους της δόξας του Εσωτερισμού. Επίσης στο Μαντείο των Δελφών.
Αυτές οι νοητικές παθήσεις που κατατυραννούν και κυριαρχούν σήμερα την πλειονότητα της ανθρωπότητας και δυστυχώς εσένα καλέ μου ασθενή είναι δυνατόν να θεραπευθούν με σύστημα καθαρά εσωτερικό, χωρίς φάρμακα, με την χαλάρωση του νευρικού και μυικού συστήματος, με ειδικές αναπνοές, με εγκοίμηση και τέλος με την ασυναγώνιστη ΥΠΟΒΟΛΗ. Αυτές οι μέθοδοι αποτελούν και το αντικείμενο της εν λόγω μελέτης.
Πάνω απ όλα βέβαια καθίσταται αναγκαία η Εσωτερική Παιδεία που μαλακώνει τον άνθρωπο και κατασιγάζει τα πάθη και τα ένστικτά του που είναι αυτά ακριβώς που του δημιουργούν μια νέα ψυχασθένεια ή του φέρνουν στην επιφάνεια μια παλιά - κληρονομημένη ψυχασθένεια που παίρνει σήμερα την μορφή της ψυχοπάθειας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΧΑ ΜΗ ΤΡΩΣ.ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.

Michael Angelopoulos είπε...

Γιατρέ μου πάλι μ' έσωσες! Χαλάρωσα και βρήκα τη γιατριά.

Αύριο θα φύγω πρωί πρωί για το Μαντείο των Δελφών.

Αλλά δυστυχώς επιβεβαιώνεται και πάλι ότι γιατρός δεν είσαι που σημαίνει ότι αν υπάρχουν και άλλα δεδομένα τότε θα πρέπει να βρείς καθρέφτη για ψυχανάλυση.

Για τον ανώνυμο του απαντώ ότι ως προς το πρώτο μέρος της πρότασής του δεν γίνεται. Πολύ απλά δεν γίνεται.

Πάντως καλοδεχούμενοι όλοι του συναφιού καθώς το argumentum ad hominem μας δίνει, πως να το κάνουμε, μεγάλη αξία σε σύγκριση με το συνομιλητή μας.


Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ.ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΕ .ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΖΗΤΑΣ ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ.ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΑΥΤΟ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ.ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είπε...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥ.ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.

Michael Angelopoulos είπε...

Μήπως κάποιοι από εσάς ασκείται εκβιασμό για να μην χάσετε όσα δεν δικαιούστε;

Εδώ δεν ενοχλούνται όσοι αναφέρονται ονομαστικά και ενοχλείστε εσείς;

Γιατί;

Απαντήστε στα στοιχεία του άρθρου για να μάθουν οι αναγνώστες την αλήθεια αν όσα αναφέρονται σε αυτό είναι ψέματα.


Michael Angelopoulos είπε...

Γιατρέ μου συγνώμη.

Σε αποκαλύψαμε πολύ γρήγορα (ότι είσαι μούφα γιατρός).

Για κοίτα: http://www.omakoio.gr/meleti_22_gr.htm

Α, δεν είναι σωστό να κλέβεις τα γραπτά άλλων.

Ελπίζoυμε μόνο να μην σε πληρώνουν για γιατρό αλλά για απάτη.


Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. Ή ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΄Η ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ,ΑΥΤΗ Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΟΥ ΠΙΑ.ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΠΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μήπως ζηλεύεις? Ηθελες εσύ αυτή τη θέση πονηρούλη? Μα που να στη δωσει ο ΜΙΧΑΣ? Δικό του άνθρωπο θα εβαζε ετσι και αλλιώς. Εχασες φίλε μου.Για αυτό μιλάς έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε αν θα ιδρώσει το αφτί κανενός.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.? ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ Κ ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ.ΓΡΑΦΕΙΣ...ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ..ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ..ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΓΓΟΥΣΗΣ,ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ,ΜΙΧΑΣ,ΧΡΥΣΟΣ,ΚΑΨΙΩΧΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......ΞΕΠΕΣΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ....

Michael Angelopoulos είπε...

Τίποτα για την ταμπακιέρα έχετε να πείτε;

Αν θέλετε να διαβάζετε ιστορίες για βασιλόπουλα και πρίγκιπες υπάρχουν οι φυλλάδες που λιβανίζουν με το αζημίωτο.

Εδώ γράφουμε αλήθειες που πονάνε.

Όποιος δεν μπορεί να τις αντέξει ή έχει ευαίσθητη θέση ή αναίσθητη κρίση.


Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙ ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ.
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΣΕ ΠΕΡΑΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ!!!!ΒΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΧΕΙ !!ΓΙΑΤΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ
ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΤΑΚΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ 6ΑΔΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=GxtwzU0-wPM&feature=related
ΑΚΟΥ ΛΙΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗ..ΤΟ ΞΕΡΩ .ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΕ ΣΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΥΩ.ΓΡΑΨΕ ΤΗΛ.ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ

Michael Angelopoulos είπε...

Καταλαβαίνω ότι ενοχλώ. Αυτό σημαίνει ότι είμαι σε καλό δρόμο.


Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΚΑΨΙΩΧΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ GOOGLE ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΣΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

ε καλα τωρα. Εχω να κανω μια προταση.Ακούστε όλοι σας.Αντι να γραφουμε στο facebook για να περναει η ωρα,να γραφουμε για την πλακα μας εδω. Θα περναμε ωραια με τις γελειοτητες που γραφονται.Συμφωνειτε?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!! ΤΡΑΒΑ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

YES..YES YES..!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΕΙΔΗΣΗ..ΝΟΥΜΕΡΟ!!!ΒΡΕΣ ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ'ΧΕΙΣ......

Michael Angelopoulos είπε...

Βρε σε καλό να σας βγεί.

Με συγκινήσατε πάλι με τα καλά σας λόγια.


Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτοί οι πονηροί και πληρωμένοι απ' τον Μίχα ας κλείσουν λίγο το στοματάκι τους. Ας ρίξουν μια ματιά στα παρακάτω ΦΕΚ : 37/15-2-2002, 163/9-7-2003, 74/23-2-2007, 413/26-9-2007 και ας μας εξηγήσουν τι δουλειά έχει ο κος Αντώνης Καψιώχας στη Νομαρχία Πειραιά και μάλιστα να υπογράφει και έγγραφα (τα οποία κυκλοφορούν ευρύτατα στη Νομαρχία)σαν Διευθυντής Γραφείου Νομάρχη. Μπράβο Αγγελόπουλε που το έβγαλες αν και καθυστερημένα.

Unknown είπε...

Θέλω να ξέρω Είναι ανοιχτά τα γραφεία που θέλω να ανανεώσω τα χαρτιά

Επικοινωνία: