Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Μεγάλη Σουπιά ο Γιώργος Σεφερτζής


Σε πολύ μεγάλη σουπιά αναδεικνύεται ο γνωστός επικοινωνιολόγος και σημερινός Δημόσιος Υπάλληλος της Νομαρχίας Πειραιά Γιώργος Σεφερτζής.

Ο Σεφερτζής που προσέφερε στην Ελλάδα από τη θέση του γ.γ. Νέας Γενιάς στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ αλλά και ως επικοινωνιακός σύμβουλος του τ. υπουργού Γ. Δρύ και όψιμα, του Γιώργου Παπανδρέου, ως επικοινωνιολόγος και πολιτικός αναλυτής που οι απόψεις του φιλοξενούνται στα ελληνικά και ξένα μέσα, ως στέλεχος και διευθύνων σύμβουλος σε εταιρείες επικοινωνίας και ερευνών, ως σύμβουλος επικοινωνίας σε τράπεζα και σήμερα επίσημα στο Δημόσιο πληρώνοντας όλοι εμείς το μισθό του,

αναδεικνύεται σε μια από τις μεγαλύτερες... σουπιές της ευρύτερης σύγχρονης πολιτικής σκηνής.


Δεν είναι που κατάφερε και κυκλοφορεί ελεύθερος μετά από την προφυλάκισή του κατηγορούμενος για κομπίνα ως μεγαλομέτοχος της εισηγμένης εταιρείας ΕΣΚΙΜΟ.

Είναι που καταφέρνει και μας πείθει όλους εδώ και πολλά χρόνια ότι είναι αυθεντία.

Ο άνθρωπος όμως φαίνεται ότι έχει πιο πολλά πλοκάμια από της σουπιάς γιατί όποια πέτρα και να σηκώσεις σημάδι ότι πέρασε και από κει ο Σεφερτζής θα βρείς.

Σας ενημερώνω λοιπόν ότι μέχρι και στον όμιλο KLONATEX εμφανίζεται μέτοχος ο Σεφερτζής μαζί με τον αδελφό του Θωμά μέσω συμμετοχής τους στην αδελφή εταιρεία του ομίλου Violan και μάλιστα το έτος 2002 όταν ήταν και σύμβουλος του τ. υπουργού Γεωργίας Γιώργου Δρύ στην κυβέρνηση Κώστα Σημίτη.

Η εταιρία ΒΙΟΛΑΝ ΑΒΕΝΤΤΕ είναι βασικός μέτοχος της εισηγμένης στο Χ.Α.Α. εταιρίας ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε., μέσω της οποίας ελέγχονται και οι λοιπές εταιρίες του Ομίλου (ΛΑΝΝΕΤ ΑΕΒΕΤ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε., NSM INVESTMENTS, ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ, ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ, ΦΑΝΚΟ A.E.).

Και ρωτάει ο καχύποπτος Έλληνας:

Που τα βρήκε τα λεφτά ο σύμβουλος Σεφερτζής αλλά και ο αδελφός του για να επενδύσουν στη Violan;

Μήπως η συμμετοχή αυτή είναι μαύρη αμοιβή του Σεφερτζή για τις καθοδηγούμενες ενδεχομένως συμβουλές και την επιρροή που ασκούσε στον τ. υπουργό;

Θα μας ενημερώσει κάποτε ο παράνομος νομάρχης Γιάννης Μίχας αν ο Σεφερτζής είχε τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που απαιτούνται από το Νόμο για την πρόσληψή του στη Νομαρχία Πειραιά;

Θα μας αποκαλύψει ποιές είναι οι μηνιαίες απολαβές του κ. Γιώργου Σεφερτζή από τον κρατικό κορβανά;

Γιατί χάνει τη μιλιά του ο λαλίστατος κατά τα άλλα νομάρχης Γιάννης Μίχας όταν έχει υποχρέωση να μιλήσει;


Σχετικά:

http://edo-peiraias.blogspot.com/2009/01/blog-post_9074.html
http://edo-peiraias.blogspot.com/2009/01/blog-post_12.html
http://edo-peiraias.blogspot.com/2009/01/blog-post_2164.html
http://edo-peiraias.blogspot.com/2009/01/blog-post_11.html
http://edo-peiraias.blogspot.com/2009/01/18-1999.html
http://edo-peiraias.blogspot.com/2009/01/blog-post_2440.html
http://edo-peiraias.blogspot.com/2009/01/blog-post_8216.html
http://edo-peiraias.blogspot.com/2009/01/blog-post_2676.html
http://edo-peiraias.blogspot.com/2009/01/blog-post_2078.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: