Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Το ανέκδοτο του Παλαιοκώστα



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται οι αρχές με παρότρυνση επώνυμων βιομηχάνων για την επιστροφή του Παλαιοκώστα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μια ομάδα βιομηχάνων από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Κύπρο επισκέφτηκαν τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νικόλαο Δένδια και του έκαναν γνωστό ότι είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν ποσό 6.000.000 ευρώ υπέρ του φυγά Παλαιοκώστα εάν ο τελευταίος συμφωνήσει να επιστρέψει στις φυλακές.

Οι επώνυμοι βιομήχανοι δήλωσαν ότι προτιμούν να εξοφλήσουν προκαταβολικά αυτό το ποσό στον γνωστό απαγωγέα παρά να ζουν με το φόβο νέας απειλής κατά της ελευθερίας τους.

Ας σημειωθεί ότι ο Παλαιοκώστας έχει ήδη εισπράξει ποσό 6 εκ. ευρώ περίπου για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μυλωνά τον οποίον απήγαγε στη Θεσσαλονίκη.

Είναι κατά γενική ομολογία ο μόνος που μπορεί να βάλει χέρι στα λεφτά των βιομηχάνων.

Ο Παλαιοκώστας καταρχήν συμφωνεί αρκεί να του επιτρέψουν να επιστρέψει στη φυλακή πέφτωντας θεαματικά με αλεξίπτωτο τύπου "παρά πέντε" και να προαυλίζεται σε χώρο χωρίς συρματοπλέγματα και καλώδια.

Τιμητικά μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ, με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης που βρίσκει σύμφωνη τη μείζονα Αντιπολίτευση ο νέος διευθυντής των φυλακών θα ονομάσει μια έξοδο των φυλακών Κορυδαλλού ως Πύλη Παλαιοκώστα.

Η φωτογραφία από το blog http://hakis-hakis.blogspot.com/

(ΑΚΟΥΣ ΑΝΤ1;;;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: