Κυριακή, 5 Ιουλίου 2009

«Πλαίσιο Δημοκρατικής Συνεργασίας»

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η πρώτη τακτική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ (www.dimokratikoi.gr).

Η ΚΕ του κόμματος διαπίστωσε το έντονο ενδιαφέρον γνωριμίας και συμμετοχής στο κόμμα που εκδηλώνουν πολίτες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Αποφασίστηκε η ενεργοποίηση όλων των μελών του κόμματος σε δράσεις οργανωτικής ανάπτυξης που θα λάβουν χώρα τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο (δημόσιες συζητήσεις, συνεντεύξεις τύπου, εκδηλώσεις κ.ά.).

Επίσης, εγκρίθηκε ομόφωνα κείμενο-πλατφόρμα συνεργασίας των Δημοκρατικών στις επερχόμενες εκλογές, με προσωπικότητες και ομάδες που επιδιώκουν την ριζική πολιτική μεταρρύθμιση, την οποία προτείνουν οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ.

Τέλος, συγκροτήθηκε Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, που αποτελείται από μέλη και φίλους που θέλουν να συμβάλουν στον προεκλογικό αγώνα των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ και στην οποία θα συμμετέχουν επίσης όσοι θα συμφωνούν με την πλατφόρμα και θα κατέλθουν ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι, συνεργαζόμενοι με τους Δημοκρατικούς στις εθνικές εκλογές.

Η πλατφόρμα, που αποκαλείται «Πλαίσιο Δημοκρατικής Συνεργασίας», θα παρουσιαστεί από τον πρόεδρο του κόμματος Μελέτη Μελετόπουλο και στελέχη των Δημοκρατικών στα ΜΜΕ, τον τύπο και τους bloggers την Τετάρτη 8 Ιουλίου, στην Ένωση Ξένων Ανταποκριτών, Ακαδημίας 23, στις 12.30.


 

Το γραφείο τύπου: grafeio_typou@dimokratikoi.gr                    

Πληροφορίες: Θεόδωρος Ορέστης Σκαπινάκης, e-mail: terminal_assault@yahoo.gr, τηλ. 6978707383


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: