Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Βεάκειο: Αφιέρωμα στο στιχουργό Μιχάλη Μπουρμπούλη




Τη Δευτέρα 21.9.2009 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Βεάκειο προς τιμήν του στιχουργού Μιχάλη Μπουρμπούλη.

(Κάντε κλικ στη φωτογραφία για λεπτομέρειες).

Στοιχεία για το στιχουργό από τη Νομαρχία Πειραιά:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΣ


Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να συμμετάσχει (φιλικά) η νομαρχιακή σύμβουλος και τραγουδίστρια Αναστασία Μουτσάτσου η οποία εξελέγη με τον συνδυασμό της Υπερνομαρχίας Πολιτών το 2006.

(Φώφη Γεννηματά, Υπερνομάρχης - Γιάννης Σγουρός, νομάρχης Αθηνών - Γιάννης Μίχας, νομάρχης Πειραιά, υποστηριζόμενοι από το ΠΑΣΟΚ).

Η Αναστασία Μουτσάτσου είναι αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Οργανισμού της Νομαρχίας ο οποίος τυγχάνει να διοργανώνει και την εκδήλωση.

Θα προσπαθήσουμε να πάμε στο Βεάκειο τη Δευτέρα 21.9.2009 με σκοπό να συναντήσουμε την κα Μουτσάτσου και να της θέσουμε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με θέματα αρμοδιότητάς της στη νομαρχία Πειραιά.


Δεν θα αντισταθούμε όμως στον πειρασμό να την ρωτήσουμε επίσης για τα παιδικά της χρόνια και την ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Βελανίδια Λακωνίας.

Ιδιαίτερα δε, καθώς, κατά τύχη, κατάγεται από τα Βελανίδια Λακωνίας και ο Γενικός Γραμματέας της νομαρχίας Πειραιά, Μανώλης Αντωνάκος, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση αυτή από το νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα το 2005, ένα χρόνο πριν πολιτευθεί η κα Μουτσάτσου.

(βλ. Νομαρχιακές Αυτ-απάτες)

Ξέραμε ότι ο Πειραιάς είναι μικρός...

;;;;;;;;;;;; Μα, τόσο μικρός πιά; ;;;;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: