Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Πολυδιάστατο Γραφείο Τύπου στο Δήμο Πειραιά




[ Ο ιστοχώρος του Νίκου Ελευθερόγλου: http://eleftheroglou.com/ ]

Η είδηση από την ηλεκτρονική έκδοση: http://www.parapolitika.gr

Ο Νίκος Ελευθερόγλου στο "στρατηγείο" του Π. Φασούλα στον Πειραιά

* Πολιτικός... καφές

20/01/2009 - 18:48

Αποχώρησε από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Πολιτισμού ο έμπειρος δημοσιογράφος Νίκος Ελευθερόγλου, ο οποίος υπήρξε επιλογή του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη.

Επειδή όμως οι καλοί (ποτέ) δεν χάνονται πριν ακόμη προλάβει να αποχωρήσει, είχε δεχτεί πρόταση από τον Παναγιώτη Φασούλα για την ανάληψη (ως υπεύθυνος) του γραφείου Τύπου του Δήμου Πειραιά.

Κατά κοινή παραδοχή πρόκειται για μια έξυπνη κίνηση από την πλευρά της «αράχνης».

Κι' αυτό γιατί ο Ελευθερόγλου έχοντας θητεύσει ως διευθυντής στο γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος κατάφερε να αποκτήσει άκρες αλλά και τεράστια εμπειρία.

ΣΧΕΤΙΚΟ 1: Ο Νίκος Ελευθερόγλου αποχωρώντας από την Ν.Δ.επέλεξε να επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στο «Βήμα» του Συγκροτήματος Λαμπράκη.

[ Τον αποχώρησε ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος της ΝΔ, Λευτέρης Ζαγορίτης, τον Ιούλιο του 2007, πριν τις βουλευτικές, όταν "είχαν μιλήσει" τότε τα τηλέφωνα της Ρηγίλης]

ΣΧΕΤΙΚΟ 2: Ο καλός συνάδελφος είναι άριστος γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη του Πειραιά γεγονός που θα τον βοηθήσει να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα.

ΣΧΕΤΙΚΟ 3: Η «μεταγραφή» του στο επιτελείο του «πράσινου» Παναγιώτη Φασούλα έρχεται να επιβεβαιώσει την ρήση ότι: «κανείς καλός δεν χάνεται».

Η άποψη του blog:

Ο Νίκος Ελευθερόγλου είναι κατά τη γνώμη μας άλλη μια αυθεντία του χώρου της επικοινωνίας με την ευρεία έννοια που θα αποδειχθεί αέρας.

Έχουμε και προκατάληψη. Δεν πιστεύουμε στις αυθεντίες.

Τα προβλήματα είναι τόσα και τέτοια που οι θεωρητικοί και managers δεν έχουν γόνιμο πεδίο εφαρμογής.

Οι εποχές ζητούν πράχτες και όχι κράχτες.

Ας σηκώσουμε όλοι τα μανίκια και ας δουλέψουμε. Οι πνιγόμενοι να αρχίσουν να κολυμπούν άμεσα.


[ Στις 29 Σεπτεμβρίου 2006,

απενεμήθησαν σε ειδική τελετή στο Κέντρο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας-Ενημέρωσης

από τον Υπουργό Επικρατείας κ. Θ. Ρουσόπουλο για πρώτη φορά τα βραβεία «Περιφερειακού Τύπου 2005».

Για το βραβείο Καλύτερο Άρθρου ή Ρεπορτάζ στον Περιφερειακό Τύπο της Χρονιάς 2005 η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα την απονομή του βραβείου εξ ημισείας στους:

-Κωσταρέλλα Ιωάννα, της εφημερίδας «Χρόνος», για τα άρθρα της με τίτλο «Λυκόσκυλα και κανίς» και «Το παράδειγμα της Ουψάλα».

- Μπερίκο Φώτιο, της εφημερίδας «Η Συνείδηση της Αιτωλίας-Ακαρνανίας», για το άρθρο του με τίτλο «Ελευθερώστε το πνεύμα».

Η πρώτη φωτογραφία επάνω, από την τότε απονομή των βραβείων όπου διακρίνεται η δημοσιογράφος Ιωάννα Κωσταρέλα του "Χρόνου" της Κοζάνης και δεξιά της ο Νίκος Ελευθερόγλου, τότε εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και αριστερά της ο Θοδωρος Ρουσόπουλος, τότε υπουργός Επικρατείας της Κυβέρνησης της ΝΔ]


Και κάτι άλλο τελευταίο αλλά σημαντικό.


Λέτε να εντοπίσαμε και την πηγή των διαρροών προς τα γνωστά blogs σχετικά με τις προσλήψεις και τους παχουλούς μισθούς επώνυμων και ανώνυμων δημοσιογράφων;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: