Κυριακή, 1 Μαρτίου 2009

Κλειστό λόγω Σαββάτου

Όπως μαθαίνουμε από την ιστοσελίδα του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νομαρχίας Πειραιά (βλ. Η Ταυτότητά μας):


Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός της Νομαρχίας Πειραιά, που ιδρύθηκε το 2005, έχοντας διττό ρόλο: αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες των κοινωνικών προβλημάτων, αναδεικνύει ταυτόχρονα και την ύπαρξη των προβλημάτων αυτών.

Το Όραμά μας

Μέσα από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νομαρχίας Πειραιά αναζητούμε έναν κόσμο κοινωνικά δικαιότερο, όπου όλοι οι άνθρωποι θα μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια.

Οι πρακτικές μας, που βασίζονται στις αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης, της συλλογικής προσπάθειας και της προσφοράς εθελοντικής εργασίας, προάγουν την κοινωνική συνοχή και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Οι Καταστατικοί μας Στόχοι

  • Η παροχή υπηρεσιών φροντίδας κι ενδιαφέροντος σε κατοίκους της ευρύτερης διοικητικής περιφέρειας της Νομαρχίας Πειραιά και ιδιαίτερα σε κείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ανθρωπιστικού περιεχομένου, όπως ο κοινωνικός αποκλεισμός, η περιθωριοποίηση, η φτώχια, η εγκατάλειψη...

  • Η παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και συμβουλευτικής σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες για την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, την ενδυνάμωση και την ανάδειξη των δεξιοτήτων τους, ώστε να επιτευχθεί η ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

  • Η κινητοποίηση και συμμετοχή των θεσμικών και άλλων φορέων της Νομαρχίας Πειραιά για μια συλλογική αντιμετώπιση των ανθρωπιστικών ζητημάτων της περιοχής μας...

  • Η δημιουργία ενεργού και δυναμικού Εθελοντικού κινήματος, ιδιαίτερα ανάμεσα στους κόλπους της πειραϊκής νεολαίας.ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τσιρίδης Γιώργος Πρόεδρος
Παύλου Δημήτριος Αντιπρόεδρος
Θάνος Καληώρας Γραμματέας
Γεράνη Βιολέτα Μέλος
Αγαλοπούλου Ευαγγελία Μέλος
Θεοδωρακίδης Παναγιώτης Μέλος
Μαντάς Παναγιώτης Μέλος
Παπαστελιανού Δέσποινα εκπρόσωπος του Σωματείου ΑΡΓΩ
Σπηλιώπουλος Ιωάννης εκπρόσωπος του συλλόγου ΑμεΑ Σαλαμίνας
Νάστας Χρήστος εκπρόσωπος της ΕΣΑμεΑΩστόσο, εχθές στις 28.2.2009 ο χώρος του Δικτύου παρέμενε κλειστός. (Η φωτογραφία τραβήχθηκε στις 28.2.2009, 12.44).

Ποιό ωράριο κρατά τελικά το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης;

Ας ενημερωθούν όσοι ενδιαφέρονται να έχουν ανάγκη τις ώρες και ημέρες που το Δίκτυο λειτουργεί.

Κατά τα λοιπά, 400.000 ευρώ μας στοίχισε πέρυσι σύμφωνα με τον επίσημο προϋπολογισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία: